Nacrt prijedloga Plana upravljanja nekretninama u vlasništvu Grada Čakovca za 2023.

0
38

Ovo savjetovanje je otvoreno od 02. prosinca 2022. do 06. prosinca 2022. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Planom upravljanja nekretninama u vlasništvu Grada Čakovca za 2023.godinu, određuju se kratkoročni ciljevi i smjernice upravljanja nekretninama u vlasništvu Grada Čakovca.

Upravljanje nekretninama u vlasništvu Grada Čakovca podrazumijeva pronalaženje optimalnih rješenja, postizanje veće djelotvornosti u upravljanju nekretninama i povećanja prihoda proračuna, očuvanje nekretnina i interesa Grada, što bi se dugoročno usmjerilo na razvoj samog Grada.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 02. prosinca 2022. do 06. prosinca 2022.