Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova

0
4389

Ovo savjetovanje je otvoreno od 5. ožujka 2019. do 20. ožujka 2019. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Radi omogućavanja kontrole koju provode dimnjačari iz članka 16. i 24. Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova,  priključni elementi na uređaju za loženje moraju imati otvor predviđen za mjerenje. Za slučajeve emisionih ispitivanja moraju imati jedan otvor, a u slučaju da ložište nije tako opremljeno, priključni elementi trebaju biti postavljeni u dvostrukim razmacima hidrauličnog promjera u nastavku dimovoda sa mogućnosti zatvaranja. Mjerni otvor ne smije imati nikakvu dodatnu toplinsku izolaciju, a također mora biti pristupačan tako da se mogu izvršiti propisana mjerenja.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 5. ožujka 2019. do 20. ožujaka 2019.