Nacrt prijedloga Programa korištenja sredstava naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru na području Grada Čakovca

0
4648

Ovo savjetovanje je otvoreno od 30. studenog 2020. do 07. prosinca 2020. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Odredbom članka 31. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (Narodne novine, br. 86/12, 143/13, 65/17, 14/19) propisana je raspodjela i način korištenja sredstava od naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru, te obveza predstavničkog tijela jedinice lokalne samouprave da donese program prema kojem će se ostvarena sredstva naknade namjenski koristiti.

U smislu navedenog, sastavljen je prijedlog Programa prema kojem će se u pojedinim proračunskim godinama koristiti sredstva od naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru na području Grada Čakovca.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 30. studenog 2020. do 07. prosinca 2020.