Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o visini ekonomske cijene usluge i omjer sufinanciranja za predškolske ustanove kojima Grad Čakovec nije osnivač

0
89

Ovo savjetovanje je otvoreno od 05. prosinca 2022. do 06. prosinca 2022. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Odlukom o visini ekonomske cijene usluge i omjer sufinanciranja za predškolske ustanove kojima Grad Čakovec nije osnivač (Sl. gl. Grada Čakovca 7/22), navedeni su programi koji se iz Proračuna Grada Čakovca sufinanciraju u predškolskim ustanovama kojima Grad Čakovec nije osnivač, a upisane su u Plan mreže predškolskih ustanova na području Grada Čakovca. Tablica s popisom sufinanciranih programa nadopunjuje se programima namijenjenim djeci s teškoćama integriranim u redovne skupine. Ti programi provode se u i nekim predškolskim ustanovama kojima Grad Čakovec nije osnivač. Ovim izmjenama i dopunama Odluke, istim iznosom sufinancira se boravak djece s teškoćama integrirane u skupine, u svim predškolskim ustanovama koje djeluju na području Grada Čakovca.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 05. prosinca 2022. do 06. prosinca 2022.