Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u sportu Grada Čakovca za 2017.

0
1305

Ovo savjetovanje je otvoreno od 23. listopada 2017. do 20. studenog 2017. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Grad Čakovec utvrđuje javne potrebe u sportu i za njihovo ostvarivanje osigurava financijska sredstva u Proračunu. S obzirom na predložene izmjene i dopune Proračuna Grada Čakovca, potrebno je donijeti i Odluku o izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u sportu Grada Čakovca za 2017. godinu.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 23. listopada 2017. do 20. studenog 2017.