Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju i održavanju naselja

0
4188

Ovo savjetovanje je otvoreno od 21. prosinca 2017. do 20. siječnja 2018. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju i održavanju naselja potrebno je donijeti radi usklađenja sa člankom 4. Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (NN RH 50/17) te tehničkih usklađenja.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 21. prosinca 2017. do 20. siječnja 2018.

Anabolic Maxx de Otowil, pura potencia para el pelo. / Get Glam Or Die Trying comprar esteroides todomotos.pe :: tema: venta de esteroides anabolicos en usa – lindalw (1/1)