Nacrt prijedloga Odluke o dopuni Odluke o sufinanciranju boravka djece s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama

0
162

Ovo savjetovanje je otvoreno od 05. prosinca 2022. do 06. prosinca 2022. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Odlukom o sufinanciranju boravka djece s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama (Sl. gl. Grada Čakovca 7/22), reguliran je na način na koji se iz Proračuna Grada Čakovca sufinancira boravak djece u jaslicama i vrtićima koji su upisani u Plan mreže predškolskih ustanova na području Grada Čakovca. Predškolske ustanove pored redovitih, provode i druge programe, konkretno javni program boravka djece s teškoćama integrirane u skupine. Te programe osim ustanova kojima je Grad Čakovec osnivač, provode i druge predškolske ustanove. Ovim dopunama Odlike o sufinanciranju boravka djece s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama, omogućuje se jednaki način i iznos sufinanciranja boravka djece s teškoćama integrirane u skupine, u svim predškolskim ustanovama koje djeluju na području Grada Čakovca.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 05. prosinca 2022. do 06. prosinca 2022.