Nacrt prijedloga Odluke i Proračuna Grada Čakovca za 2018. s projekcijom proračuna za 2019. – 2020.

0
25835

Ovo savjetovanje je otvoreno od 2. studenog 2017. do 23. studenog 2017. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Sukladno odredbama Zakona o proračunu predstavničko tijelo jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave obvezno je do kraja tekuće godine donijeti proračun za iduću, kao i projekciju proračuna za sljedeće dvije proračunske godine. Metodologija izrade proračuna propisana je Zakonom o proračunu i podzakonskim aktima – Pravilnikom o proračunskim klasifikacijama i Pravilnikom o proračunskom računovodstvu i računskom planu.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 20. studenog 2017. do 23. studenog 2017.