Nacrt prijedloga Odluke o poticanju visokoškolskog obrazovanja studenata s područja Grada Čakovca

0
4674

Ovo savjetovanje je otvoreno od 14. lipanj 2019. do 1. srpanj 2019. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Ovom Odlukom uređuju se opći uvjeti, način i postupak i mjerila poticanja visokoškolskog obrazovanja za studente koji imaju prebivalište na području Grada Čakovca, zaključivanje ugovora, isplata, prestanak i nastavljanje prava na novčane potpore obveza vraćanja, te ostala pitanja koja se odnose na prava i obveze korisnika novčanih potpora s područja Grada Čakovca koji se školuju na sveučilišnim i stručnim studijima odnosno preddiplomskim studijima, diplomskim studijima i integriranim studijima  u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 14. lipanj 2019. do 1. srpanj 2019.