Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u socijalnoj zaštiti Grada Čakovca za 2019.

0
4493

Ovo savjetovanje je otvoreno od 20. studenog 2019. do 02. prosinca 2019. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Grad Čakovec prilikom donošenja Proračuna svake godine utvrđuje plan financiranja javnih potreba u socijalnoj zaštiti  te za njegovo ostvarivanje osigurava financijska sredstva u Proračunu.

S obzirom na predložene Izmjene i dopune Proračuna Grada Čakovca za 2019. godinu, potrebno je uskladiti i Program javnih potreba u socijalnoj zaštiti Grada Čakovca za 2019. godinu te donijeti Odluku o izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u socijalnoj zaštiti Grada Čakovca za 2019. godinu.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 20. studenog 2019. do 02. prosinca 2019.