Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Plana mreže predškolskih ustanova na području Grada Čakovca

0
1311

Ovo savjetovanje je otvoreno od 18. rujna 2017. do 20. rujna 2017. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Sukladno članku 14. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13), predstavničko tijelo lokalne samouprave donosi plan mreže dječjih vrtića na svom području.

U Upravni odjel za društvene, protokolarne i europske poslove 01.09.2017. godine dostavljen je zahtjev za sufinanciranjem Dječjeg vrtića „Hižica“ iz Čakovca (V. Mačeka 22, Čakovec).

Sukladno Odluci o načinu  sufinanciranja boravka djece s područja Grada  u predškolskim  ustanovama, Grad Čakovec ima mogućnost sufinancirati predškolske ustanove kojima nije osnivač.

Plan mreže predškolskih ustanova na području Grada Čakovca nužno je  dopuniti  navedenom predškolskom ustanovom.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 18. rujna 2017. do 20. rujna 2017.