Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o zakupu poslovnih prostora i korištenju drugih prostora

0
1362

Ovo savjetovanje je otvoreno od 20. listopada 2016. do 15. studenog 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Dana 18.06.2015. godine stupile su na snagu nove izmjene Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (NN RH 125/11, 64/15). Također je donijet Zakon o udrugama (NN RH 74/14) te Uredba o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN RH 26/15).

Sukladno novim zakonskim propisima, potrebno je uskladiti i Odluke Grada Čakovca o zakupu poslovnih prostora te  donijeti novu Odluku o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele prostora u vlasništvu ili pod upravom Grada Čakovca na korištenje udrugama.

U skladu sa zakonskim izmjenama, predlažem donošenje predočenog Zaključka.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 20. listopada 2016. do 15. studenog 2016.