Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o raspolaganju imovinom u vlasništvu i suvlasništvu Grada Čakovca

0
132

Ovo savjetovanje je otvoreno od 24. veljače 2023. do 28. veljače 2023. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Gradsko vijeće Grada Čakovca na svojoj sjednici održanoj dana 24. lipnja 2022. godine donijelo je Odluku o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu i suvlasništvu Grada Čakovca.  Primjenom predmetne odluke u postupanju, utvrđeno je da su potrebne određene izmjene i dopune iste, radi specifičnih pojavnih oblika raspolaganja, radi preciziranja postojećih odredbi, reguliranja situacija koje postojećom odlukom nisu regulirane i izmjene nekih odredbi koje su se pokazale nepotrebnima i neučinkovitima.

Takva vrsta izmjena i dopuna uobičajene su nakon donošenja određenih akata i proteka razdoblja njegove primjene radi reguliranja situacija koje se prvotnom odlukom nisu regulirale, a u praksi se pokazalo da ih je potrebno regulirati ili izmijeniti.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 21. veljače 2023. do 28. veljače 2023.