Nacrt Pravilnika o javnim parkiralištima na području Grada Čakovca

0
2270

Ovo savjetovanje je otvoreno od 4. veljače 2016. do 8. veljače 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Donosi se novi Pravilnik o javnim parkiralištima Grada Čakovca – proširenje sustava naplate parkiranja na područje ulica J. Kozarca i ul. A. Schulteissa te zatvorenog parkirališta u ul. I. Pl. Zajca.

Link Pravilnika o javnim parkiralištima na području grada Čakovca (Sl. gl. Grada Čakovca 15/09, 3/10, 2/13, 8/13, 3/15 i 4/15).

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 16. veljače 2016. do 17. veljače 2016.