Nacrt Odluke o načinu sufinanciranja boravka djece s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama

0
1074

Ovo savjetovanje je otvoreno od 25. travnja 2016. do 3. svibnja 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Usklađivanjem sustava predškolskog odgoja i obrazovanja s Državnim pedagoškim standardom, koji je donesen 2008. godine, utvrđeni su uvjeti za rad dječjih vrtića i drugih pravnih osoba koje obavljaju djelatnost organiziranog oblika odgojno – obrazovnog rada s djecom predškolske dobi.

Sukladno navedenom i osnivanju Dječjeg vrtića Cipelica i Dječjeg vrtića Cvrčak potrebno je donijeti Odluku o načinu sufinanciranja s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama.

Prijedlog Odluke o načinu sufinanciranja boravka djece s područja Grada Čakovca u predškolskim ustanovama odnosi se na sufinanciranje Dječjeg vrtića Cipelica i Dječjeg vrtića Cvrčak  te na mogućnost osnivanja predškolsih ustanova kojima Grad Čakovec nije osnivač i osnivanja predškolskih ustanova kojima je Grad Čakovec osnivač.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 25. travnja 2016. do 3. svibnja 2016.