Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o održavanju naselja

0
950

Ovo savjetovanje je otvoreno od 26. siječnja 2016. do 5. veljače 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Sukladno čl. 13. stavku 2 Zakona o grobljima (NN RH 19/98 i 50/12) protiv Rješenja kojim uprava groblja daje grobno mjesto na korištenje na neodređeno vrijeme uz naknadu, zainteresirana osoba može izjaviti žalbu nadležnom tijelu za komunalne poslove jedinice lokalne samouprave, a ne nadležnom upravnom odjelu Međimurske županije putem uprave groblja.

Link Odluke o izmjenama Odluke o upravljanju grobljem (Sl. gl. Grada Čakovca 5/15)

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 26. siječnja 2016. do 5. veljače 2016.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.