Nacrt prijedloga Odluke o ostvarivanju prava i usluga iz područja socijalne skrbi

0
4453

Ovo savjetovanje je otvoreno od 21. studenog 2019. do 02. prosinca 2019. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Veliki gradovi i gradovi sjedišta županija dužni su, sukladno financijskim mogućnostima, poticati, razvijati i osigurati građanima na svojem području i druge oblike socijalne skrbi.

Obzirom na mrežu socijalnih usluga na području Grada Čakovca, a koje nisu propisane Odlukom o ostvarivanju prava iz područja socijalne skrbi (Službeni glasnik Grada Čakovca br. 5/18), donosi se Odluka o ostvarivanju prava i usluga iz područja socijalne skrbi. Navedenom Odlukom, ujedno je propisan i postupak ostvarivanja i nadzor korištenja prava i usluga iz područja socijalne skrbi.

Vezano uz navedeno, a sukladno zakonskim odredbama, prijedlog Odluke o ostvarivanju prava i usluga iz područja socijalne skrbi se upućuje Stručnom kolegiju na raspravu i prihvaćanje.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 21. studenog 2019. do 02. prosinca 2019.