Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Čakovca za 2022.

0
36

Ovo savjetovanje je otvoreno od 10. svibnja 2022. do 17. svibnja 2022. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Sukladno sa člancima 17. i 20. Zakona o tehničkoj kulturi (NN 76/1993, NN 11/1994  i NN 38/2009), Gradsko vijeće Grada Čakovca kao predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave donosi Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Čakovca za sljedeću godinu zajedno s godišnjim proračunom.

Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Čakovca za 2022. godinu donesen je 8. prosinca 2021. godine. S obzirom na to da su tijekom 2022. godine, na osnovi provedenog Javnog poziva korisnicima proračuna Grada Čakovca za dostavu prijava za financijske potpore projektima i programima namijenjenim zadovoljavanju javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Čakovca za 2022. godinu, potpisani ugovori s udrugama iz područja tehničke kulture, potrebno je donijeti Izmjene i dopune Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Čakovca za 2022.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 10. svibnja 2021. do 17. svibnja 2022.