Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Čakovca za 2016.

0
1265

Ovo savjetovanje je otvoreno od 14. studenog 2016. do 18. studenog 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Čakovca za 2016. donesen je na 16. sjednici Gradskog vijeća Grada Čakovca održanoj 19. studenog 2015. (Sl. gl. Grada Čakovca 5/15), a Odluka o izmjenama i dopunama navedenog Programa donijeta je na 19. sjednici održanoj 14. srpnja 2016. (Sl. gl. Grada Čakovca 3/16).

S obzirom na predložene izmjene i dopune Proračuna Grada Čakovca, potrebno je donijeti i Odluku o izmjenama i dopunama Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Čakovca za 2016.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 14. studenog 2016. do 18. studenog 2016.