Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o naknadi za razvoj

0
1323

Ovo savjetovanje je otvoreno od 18. rujna 2017. do 20. rujna 2017. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

„Prikupljena sredstva naknade za razvoj raspoređuju se i troše za sufinanciranje i dovršenje komunalnih vodnih građevina na području Grada Čakovca te za otplatu kredita i ostalih financijskih obveza „Međimurskih voda“ namijenjenih financiranju navedenih građevina, prema sklopljenim sporazumima između Grada Čakovca i Međimurskih voda.“

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 18. rujna 2017. do 20. rujna 2017.