Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o financiranju decentraliziranih funkcija osnovnih škola u 2019., Gradskom vijeću Grada Čakovca

0
4297

Ovo savjetovanje je otvoreno od 15. studenog 2019. do 02. prosinca 2019. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Na temelju odredbi Odluke Vlade Republike Hrvatske o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje bilančnih prava za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba osnovnog školstva u 2019. godini (NN RH 2/19), Uredbe Vlade Republike Hrvatske o načinu financiranja decentraliziranih funkcija te izračuna iznosa pomoći izravnanja za decentralizirane funkcije jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za 2019. godinu (NN RH 2/19), Gradsko vijeće Grada Čakovca donijelo je na svojoj sjednici 28. ožujka 2019., Odluku o financiranju decentraliziranih funkcija osnovnih škola u 2019. godini (Sl. gl. Grada Čakovca 2/19).

Odluku o izmjenama i dopunama spomenute Odluke potrebno je donijeti kako bi se uskladili iznosi planirani Odlukom s konačnim iznosima izvršenja pojedinih planiranih aktivnosti nakon provedenih postupaka nabave.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 15. studenog 2019. do 02. prosinca 2019.