Nacrt Odluke o Planu mreže predškolskih ustanova na području grada Čakovca

0
1271

Ovo savjetovanje je otvoreno od 25. travnja 2016. do 3. svibnja 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Sukladno članku 14. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN RH 10/97, 107/07 i 94/13), predstavničko tijelo lokalne samouprave donosi plan mreže dječjih vrtića na svom području.

Usklađivanjem sustava predškolskog odgoja i obrazovanja s Državnim predagoškim standardom, koji je donesen 2008. godine (NN RH 63/08), utvrđeni su uvjeti za rad dječjih vrtića i drugih pravnih osoba koje obavojaju djelatnost organiziranog oblika odgojno – obrazovnog rada s djecom predškolske dobi.

Sukladno navedenom i osnivanju Dječjeg vrtića Cipelica i Dječjeg vrtića Cvrčak te donošenjem Odluke o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području grada Čakovca nužno je donijeti Plan mreže predškolskih ustanova na području grada Čakovca.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 25. travnja 2016. do 3. svibnja 2016.