Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova

0
225

Ovo savjetovanje je otvoreno od 26. siječnja 2016. do 5. veljače 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Na sudjelovanje u savjetovanju pozivaju se svi građani, korisnici objekata koji koriste dumnjačarske usluge u vlasništvu Grada Čakovca.

Članak 25. Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova potrebno je uskladiti sa Mišljenjem Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja po kojem cjenik dimnjačarskih usluga određuje isporučitelj dimnjačarskih usluga uz pribavljenu prethodnu suglasnost gradonačelnika.

Link Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova (Sl. gl. Grada Čakovca 5/15)

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 26. siječnja 2016. do 5. veljače 2016.