Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti

0
235

Ovo savjetovanje je otvoreno od 26. siječnja 2016. do 5. veljače 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Na sudjelovanje u savjetovanju pozivaju se svi građani, poglavito oni koji su u okviru svojih djelatnostima korisnici javnih površina, privremenih objekata te reklamnih i oglasnih predmeta u vlasništvu Grada Čakovca.

Sukladno čl. 9 Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (NN RH 85/15) izvršene su izmjene Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti. Prema navedenom članku predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave svojom odlukom može produžiti radno vrijeme ugostiteljskih objekata, uz propisivanje uvjeta koji moraju biti ispunjeni za rad ugostiteljskog objekta u produženom radnom vremenu. Radi se o objektima iz skupine „Restorani“ i „Barovi“. Sukladno tome briše se i stavak 2 članka 13. Odluke.

Link Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti (Sl. gl. Grada Čakovca 5/15)

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 26. siječnja 2016. do 5. veljače 2016.