Nacrt Odluke o dopuni Odluke o izradi II Izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja naselja Novo Selo Rok

0
241

Ovo savjetovanje je otvoreno od 4. veljače 2016. do 8. veljače 2016. godine. Nakon isteka roka više neće biti moguće ispunjavati Obrazac za savjetovanja i pisati komentare na ovu temu.

Sukladno odredbama Zakona o prostornom uređenju (NN RH 153/13), Odluka o izradi prostornog plana može se mijenjati i/ili dopunjavati te se može staviti izvan snage.

Kako je tijekom javne rasprave o II. Izmjenama i dopunama UPU-a naselja Novo Selo Rok podnesen prijedlog koji je ocijenjen prihvatljivim i u skladu s kojima bi UPU bilo opravdano izmijeniti odnosno dopuniti, a koje izmjene nisu sadržane u Odluci o izradi II. Izmjene i dopune UPU-a naselja Novo Selo Rok, potrebno je istu Odluku dopuniti.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da izmjeni Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Svoje prijedloge možete poslati ispunjavajući formular za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji možete poslati na adresu esavjetovanja@cakovec.hr

Jednako tako, možete se uključiti upisujući svoje prijedloge i ideje u obrazac za savjetovanje.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni, sastavit će se Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji se tiču samog teksta Odluke i to izvješće bit će objavljeno na ovoj stranici.

Ovo savjetovanje je otvoreno od 4. veljače 2016. do 8. veljače 2016.